Animingles... Be Different. Be Unique. / Budite drukčiji. Budite jedinstveni.

Art Exhibition and Book Signing to be held December 4, 2012 / Izložba i potpisivanje knjiga održat će se 4. Prosinca 2012.


November 26, 2012

Author and Creative Director, Josephine Ida Zec and Helena Habdija, Illustrator at Animingles will be hosting a book signing and art exhibit at Ulrich Gallery from 5 to 8pm on Tuesday, December 4th, 2012.  The event will have food, drinks and books for sale.  Books are 79 kuna each but when one customer buys a book another free book gets donated in the customer’s name to a hospital, library, kindergarden children’s home of choice.  Just in time for Saint Nicholas day!  Come down to Marticeva 31a and join in on the fun.

Autorica i kreativna urednica, Josephine Ida Zec i Helena Habdija, ilustratorica Animinglesa održat će potpisivanje knjiga i izložbu u Ulrich Gallery od 17 do 20 sati u četvrtak, 4. Prosinca 2012. Godine. Na događaju će biti hrane, pića i knjige za prodaju. Knjige će se prodavati po cijeni od 79 kuna, a kada kupac kupi knjigu jedna knjiga će se besplatno donirati u kupčevo ime u bolnicu, knjižnicu, dječji vrtić ili dječji dom prema izboru kupca. U pravo vrijeme kao dar za sv. Nikolu! Dođite u Martićevu 31 i pridružite se za zabavu.